pátek 26. února 2021

NOVINKY #52

Po měsíci se vám tady opět hlásím! ♥

Už na začátku měsíce jste si jistě všimli nového článku a toho velkého banneru nahoře, že dneska přijde nová manga od nové překladatelky Silix! A vážně ji dneska zveřejnuji! A hned 3 kapitoly! ;3 (Ale to jen tentokrát, protože jsem hodná, ale pak to bude přicházet po jedné nebo dvou, dle toho kolik toho bude mít přeloženo. :D (A taky jak já a KlokanKlára budeme stíhat korekci. xD) Zatím tady od ní máte překlad Walk on Water - časem by se možná mohla vrhnout i na další, ale to taky bude zaležet na vás, takže jestli chcete, aby překlad WoW dokončila nebo se vrhla do dalšího projektu tak ji podpořte komentářem! ( •_•)>⌐■-■

A znovu připomenu, že překládám Flawless na webtoon! ♥ Jestli tam čtete, tak tam taky zanechte komentář nebo minimálně další kapitole srdíčko! (Budu to tady pořád žebrat, protože je hrozně demotivující vidět, kolik lidí si tu kapitolu/článek zobrazilo, ale z toho napsali komentář jen 3 - kterým moc děkuji! ヾ(≧▽≦*)o (Btw. Silix ten komiks sežrala na jedno posezení! Já to pokaždé čtu několik dní, protože to má okolo 200 kapitol! (°ー°〃)

A taky překládám GOOD/BAD FORTUNE, též na webtoon. U té každý týden vychází nová kapitola, kterou hned na to přeložím. (≧∇≦)ノ Jednou z hlavních postav je chlapec, který má speciální schopnost - když s někým naváže oční kontakt po dobu 10 vteřin, tak tomu člověku přinese neštěstí nebo smůlu. Pokud tak neudělá, tak se nějaké neštěstí stane jemu samotnému. Druhou hlavní postavou je dívka, která tu samou schopnost s tím rozdílem, že ostatním a sobě přináší štěstí. → Je venku sice jen pár kapitol, ale doporučuji! ;3 (Tato na rozdíl od Flawless nejde ale vidět v aplikaci webtoon - nevím proč a štve mě to.)

Tak mě napadá... Jak to máte se shoujo komiksy? (. ❛ ᴗ ❛.) Já je totiž poslední dobou čtu častěji než to BL. ヽ(≧□≦)ノ A tím pádem mě to i více láká k překladu shoujo mang (hlavně teda webtoonů, abych byla konkrétnější). Ale stejně jsem neuvěřitelně líné hovado, které se k tomu překladu nemůže dokopat, takže vlastně tahle otázka nemá smysl. >﹏< 

A teď důležitější dotaz! Prosím o odpověď do komentáře.(*^-^*)Jelikož se teď k nám [AMG] přidala Silix, tak mě to i tak trochu nakopává k překladu. Tak mě napadlo, jestli byste měli zájem, kdyby novinky vycházeli 2x do měsíce, ale obsahovaly by méně kapitol (cca 1-2) nebo jako jsou teď jednou do měsíce, ale obsahovaly by více kapitol (cca 3-4)? Která z těchto možností se vám líbí víc? (tak nějak nevím, jestli jsem se na to už ptala..? nebo jsem nad tím jenom přemýšlela, ale nic jsem neříkala..?)

To bude ode mě dneska vše! Ježíši, to jsem se zase rozkecala. Tak vám přeji hezké čtení ~ Užije si dnešní várku novinek (✿◡‿◡)

____________________________________________________________________________


Ed pracuje jako ochranka a hledá způsob, jak si rychle vydělat. V momentě, kdy odeslal přihlášku do porno-filmové společnosti McQueen Entertainment, se mu otevřeli zcela nové dveře. Původně plánoval natáčet pouze sólo videa nebo párová, kde by byl v top pozici. Nikdy nehodlal přistoupit na to, že by byl bottom. Kvůli potřebě peněz ovšem této nabídce podlehne...

____________________________________________________________________________

Tentokrát jsem se nahoře pěkně rozepsala, takže se zeptám ještě jednou tady:
Tak mě napadlo, jestli byste měli zájem, kdyby novinky vycházeli 2x do měsíce, ale obsahovaly by méně kapitol (cca 1-2) nebo jako jsou teď jednou do měsíce, ale obsahovaly by více kapitol (cca 3-4)? Která z těchto možností se vám líbí víc?

8 komentářů:

  1. Ďakujeme za preklady, potešili. a tiež sa prikladam k nazoru, že tiež viac kapitol. ahojcek.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za překlad a vaši tvrdou práci. :3
    Naopak bych spíše ocenila, kdyby byl překlad 2x do měsíce. (I když toho bude méně, čekat celých 30 dní je těžké a nudné.)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji za překlad a určitě bych brala víc kapitol a další díly HxHxH doufám že se jich někdy dočkám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže jednou za měsíc vyhovuje? 😁
      Zrovna dneska jsem dodělala 5. kapitolu, takže v příštím balíčku rozhodně vyjdou 2 kapitoly HxHxH! 🥰

      Vymazat
    2. Ano jednou za měsíc vyhovuje. A už se těším na HxHxH...

      Vymazat
  4. Taky bych byla pro aby jsi vydávala 2x měsíčně, jednou měsíčně je vážně moc dlouhé.

    OdpovědětVymazat
  5. Díky za překlady, jste skvělý, holky.❤️
    Taky jsem pro 2x měsíčně. To čekání je kolikrát k nevydržení. ;)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za podporu ♥

Převedeno z domény blog.cz programem blogcz2WPMartin Rybenský 2017)

Flag Counter